IZRADA NAMEŠTAJA

PO MERI

Dragi klijenti ,

Nudimo Vam jedinstvena rešenja za opremanje Vašeg privatnog i/ili poslovnog prostora. Značajan deo dana provodimo upravo na ovim mestima, stoga je bitno da ona budu opremljena adekvatnim nameštajem koji će odgovarati vašim potrebama. Mi Vam u tome možemo pomoći!

Za vas pravimo nameštaj po Vašoj želji i meri.

Uz sve ovo, nudimo Vam i veliki izbor već gotovog nameštaja koji se takođe nalazi u našoj ponud, kako biste upotpunili izgled Vašeg prostora.

Montaža nameštaja

Naši saloni pružaju uslugu montaže nameštaja. Saznajte više informacija putem telefona.

Isporuka nameštaja

Naši saloni pružaju uslugu isporuke nameštaja. Saznajte više informacija putem telefona.

Vrhunski materijali

Koristimo materijale kao što su održivo pošumljeno drvo, ojačani čelični okovi...

NAŠE USLUGE

Izrade nameštaja po meri za vaš stan ili poslovni prostor

Od nacrta do izrade nameštaja i montaže, možete se potpuno osloniti na nas, čak i ukoliko niste sigurni šta želite. Savetima, idejama, bilo da želite nešto klasično ili moderno, ili da uskladite i upotpunite izgled Vašeg doma sa nameštajem koji već imate, pomoći ćemo Vam da vaš prostor za život (ili posao) postane savršen.

O NAMA

Studio decor deo je  firme L decor koja posluje od 2012. godine.

Prvobitno smo krenuli kao salon nameštaja koji u svojoj ponudi ima veliki izbor pločastog i tapaciranog namešta da bismo potom 2017. krenuli i sa uvozom, izvozom kao i veleprodajom nameštaja.

Kako bismo svojim kupcima obezbedili vrhunska rešenja i kvalitet  kao i mogućnost ostvarivanja njihove zamisli u opremanju prostora , 2021. godine krecemo sa izradom nameštaja po meri. Posedujemo mašine i vredne ljude koji su u stanju da Vam ispune sve želje.

 

Galerija

KONTAKTIRAJTE NAS

Ostavite svoje podatke i u poruci opišite šta Vas zanima. Javićemo Vam se u najkraćem vremenskom roku. Hvala na interesovanju.
L Decor nameštaj – Sva prava zadržana

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.