Do 30% Popusta do kraja meseca | Pogledaj

Kuhinja Tara

Visina Širina Dubina
-
-
-

KUHINJA TARA – NAJLUKSUZNIJA KOLEKCIJA U SRCU VAŠEG DOMA

Kombinacija modernog i rustičnog stila. Svojoj snažnom formom, grafit sivom bojom, drvo dekorom, zlatnim detaljima i dekorativnim stubićima i lajsnama, ova kolekcija uneće u vaš dom viši nivo elegancije i luksuza.

Kolekcija TARA proizvedena je od profilisanog 3D medijapana i lakirana je UV lakom na bazi vode koji joj pruža mat efekat i veću otpornost na fizička oštećenja. Na visećim delovima kuhinje nalazi se kaljeno staklo koje je estetski dopunjeno ukrasnim linijama. Još jedan detalj koji posebno krasi ovu kuhinju je i dekorativna lajsna koja pored dekorativnih stubića daje poseban pečat ali i masivan izgled kompletnoj kuhinji. Ugodnost pri korišćenju omogućena vam je soft-close mehanizmom koji je prisutan na svim elementima.

Kuhinja TARA se sastoji se od velikog broja elemenata čijom kombinacijom možete dobiti kuhinju baš po meri vašeg prostora.

Pored grafit sive boje, u prodaji će se naći i kuhinja TARA u beloj boji, dok ručice i dekor radne ploče možete izabrati sami iz ponude u našem prodajnom mestu.

Cena na upit

Dostupno za avansnu kupovinu

Moguće je plaćanje na rate u našem maloprodajnom objektu.

Online Podrška

Naš prijateljski tim je na raspolaganju 24h.

Najbolji Asortiman

L Decor nudi sve za kuću na jednom mestu.

Brza Dostava

Brza i efikasna dostava do vašeg doma.

Slični proizvodi

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.